Compromís ompli el Centre Social de Xàbia en l’Encontre electoral amb Aitana Mas

Més de 80 persones van poder preguntar tot allò que van voler. La coalició aposta per una llei segons la qual l’entrega de la casa siga prou per a cancel·lar la hipoteca.

El Centre Social de Xàbia es va omplir de gom a gom dimarts passat en l’Encontre electoral amb els candidats de la coalició Compromís_Equo per Alacant al Congrés, Aitana Mas, i al Senat, Ignasi Bellido.

L’acte va ser molt dinàmic i va comptar amb la participació de molts dels assistents que van poder preguntar tot allò que van voler. Així, preguntada per les hipoteques, la candidata Mas va anunciar que “volem posar en marxa una llei per la qual la cancel·lació de les hipoteques siga possible amb l’entrega de la casa” afegint que “el País Valencià és una de les zones on més joves i famílies estan afectats perquè aquesta legislació tan injusta i han d’abandonar les seues cases i pagar encara més diners al banc”. Si en voleu saber més, visiteu la web “Practicar la solidaritat”.

En relació amb la sostenibilitat i les infraestructuras, el candidat al Senat, Ignasi Bellido, va afirmar que “tenim el deure amb els nostres fills de mantindre el territori que tenim perquè és una oportunitat única pel futur i si el destruïm la perdrem” mentres que Aitana Mas va exigir “l’alliberament immediat de l’AP-7 i el compliment de la promesa del tren de la costa”.

Finalment, en resposta a la pregunta de què farà Compromís pels valencians si entra al Congrés, Bellido va afirmar que “corregirem el finançament actual que ens perjudica tant i ens priva de serveis” i Aitana Mas va assegurar que “ Compromís_Equo és el vot útil per a fer front al bipartidisme del PP i del PSOE i, el més important, som com tu”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *