El Bloc de Xàbia inicia una nova etapa amb la constitució del grup municipal Compromís

La diputada Mireia Mollà amb militants del Bloc de Xàbia i d'IniciativaEl Bloc de Xàbia ha decidit emprendre un nou camí en la política municipal que passa per impulsar la creació de Compromís per Xàbia juntament amb els militants i simpatitzants d’Iniciativa per Xàbia, Els Verds-Esquerra Ecologista i les persones adherides les quals no formen part de cap dels dos col·lectius però volen pertànyer a Compromís.

Aquesta nova etapa, iniciada amb la il·lusió d’aplegar les sensibilitats valencianistes ecosocialistes i ecologistes de Xàbia, suposarà canvis en l’acord de coalició que fins ara mantenien Bloc i Centristes de Xàbia.

D’aquesta manera, els regidors Vicent Chorro i Josepa Chorro passaran a formar el nou grup municipal de Compromís sent Pepa la nova portaveu a l’ajuntament.

Des del col·lectiu del Bloc de Xàbia es vol agrair el treball i la col·laboració que al llarg de nou anys s’ha mantingut amb els Centristes. Una entesa que ha ajudat a fer de Xàbia un poble més sostenible, més dotat d’infraestructures i serveis, més solidari i preparat fer un futur pròsper.

Arxivat en: Comarcal, General, Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *