Compromís rebutja que s’instal·le una nova creu al cim del Montgó

Davant els comentaris apareguts a les xarxes socials per part d’alguns regidors de l’equip de govern de Xàbia (Juan Luis Cardona i Óscar Antón) en què anuncien la seua predisposició a instal·lar una nova creu al cim del Montgó, des de Compromís volem manifestar la nostra oposició total a eixa iniciativa.

La consideració de parc natural que té la muntanya més emblemàtica del noste poble hauria de ser prou per evitar que es feren proposicions d’aquesta classe. Així i tot, creguem més irresponsable encara que es faça des de regidors electes i anunciem que acudirem a presentar una queixa a la junta rectora del parc natural en cas que es pretenga seguir endavant amb la idea inicial (o les alternatives que també s’han proposat).

Considerem, a més, que la col·locació de símbols religiosos pertany a una periode que ja ha sigut superat i a hores d’ara convivim en una societat multiconfessional així com multicultural.

Així mateix, des de Compromís demanem als regidors de l’equip de govern que  dediquen el seu temps a generar idees beneficioses per a l’economia de Xàbia.

Arxivat en: Economia i Ocupació, Local, Urbanisme i Medi Ambient

Comentaris

  1. Xabiero diu:

    De pas aprofiteu per presentar una queixa formal per que retiren les pintades de la bandera republicana que hi ha al piló del cim. Gracies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *