El Bloc de Xàbia, present en la nova Executiva comarcal i en el Consell nacional

Enric Vengut Bloc Comarca Marina Alta

Dissabte passat es va celebrar a Dénia el sisé congrés comarcal del Bloc de la Marina Alta en el qual va ser escollit como a nou secretari Enric Vengut. Des del col·lectiu de Xàbia volen felicitar-lo i mostrar la seua disposició en ajudar-lo en la nova tasca que té per davant.

En l’executiva acabada de nomenar estaran presents dos militants xabiencs. Josepa Chorro serà la nova responsable comarcal de Medi Ambient mentres que Josep Rovira serà l’encarregat de l’àrea d’Implantació i Acció Electoral.

Per una altra banda, en el congrés també van ser triats els 9 militants que representaran la comarca al Consell Nacional del Bloc. En aquest cas, també Josep Rovira i Cèsar Palazuelos van ser escollits com a nous consellers nacionals.

Arxivat en: Comarcal, Local, Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *