Què fem a Madrid? Reptes del valencians a 2013, amb Joan Baldoví

Qui és eixe diputat que cabreja a Rajoy i al PP cada vegada que parla? Qui és eixe diputat que va participar en Salvados defensant que els supermercats no tiren el menjar i el donen als necessitats? Qui és eixe diputat que posa nerviós al president de les Corts?

El dilluns 21 de gener tindrem l’oportunitat de preguntar, escoltar i compartir amb Joan Baldoví, diputat de la coalició Compromís-Equo a les Corts espanyoles, tot allò que ens interessa i ens preocupa. Què fem a Madrid i quins són els reptes dels valencians i les valencianes a 2013, poden ser algunes de les qüestions

Estarem a les 20 hores al bar del Centre Social de Xàbia. Però mentres et convidem a que mires algun dels vídeos de les intervencions de Baldoví sobre qüestions com…

…defensant la donació d’aliments

… la dació en pagament
>

… sobre la primera valenciana

Arxivat en: Comarcal, Cultura i Educació, Economia i Ocupació, General, Local, Nacional, Sanitat i Benestar Social, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *