Què hem votat, què hem opinat (Plenari del 27/3/2013)

Informació del grup municipal Compromís al plenari extraordinari del 27 de març de 2013:

Hem votat ABSTENCIÓ:

A la taxa per la venda de publicacions municipals (Turisme) perquè no estem del tot d’acord en el cobrament de coses tan bàsiques com un llistat de carrers.

A la taxa per l’entrada a espectacles i ús de les depències municipals de particulats perquè no estem del tot d’acord en els preus que, per exemple, volen cobrar a la gent que es vol casar: 75€ pel matí, 100€ per la vesprada i 200€ en festiu.

Al dictamen relatiu a la prestació de serveis d’enllumenat públic i clavegueram per Amjasa. Perquè considerem que no disposem de prou informació com per a posicionar-nos a favor o en contra.

Hem votat A FAVOR de:

De la relació de despeses amb referència F/2013/14; del dictamen relatiu al reconeixement d’obligacions a Juan Fornés Fornés S.A., per ajudes en concepte d’alimentació, exercici 2012; del dictamen relatiu a la indemnització per responsabilitat patrimonial de l’Administració a Ana Maria Leyda Damiá; del dictamen relatiu a rectificació d’errades materials en el quadre infractor de l’Ordenança reguladora dels usos de les vies i espais públics; i del dictamen relatiu a la modificació de l’Ordenança reguladora dels usos de les vies i espais públics.

Arxivat en: Cultura i Educació, Local, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *