Compromís demana que l’Ajuntament de Xàbia recorde l’accident del metro de València

El grup municipal de Compromís per Xàbia presentarà en el ple ordinari d’este mes de maig una moció en què es demana que l’Ajuntament recorde el pròxim 3 de juliol la tragèdia del accidente del metro de València amb un acte institucional. Una commemoració que la coalició vol que siga permanent, és a dir, que es repetisca tots els anys per tal de no oblidar les 43 persones que van morir i les 47 que van resultar ferides.

Així mateix, en la moció també s’exigeix que se sol·licite al president de les Corts Valencianes, Juan Cotino, que, a conseqüència de les informacions aparegudes últimament en programes televisius com Salvados i en altres mitjans de comunicació, es torne a crear la comissió d’investigació que aclarisca totes les causes de l’accident. Però aquesta vegada sense mentides, manipulacions, desaparició de documents, tergivesacions ni falsos testimonis. Igualment, també es demana en la moció que la Fiscalia reòbriga de forma immediata el cas judicial sobre l’accident.

Desde Compromís per Xàbia han afirmat que esperen comptar amb el recolzament de la resta de partits i dels regidors no adscrits.

Arxivat en: Comarcal, General, Local, Moviments Socials, Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *