Compromís assegura que reobrir el doble sentit de l’av Joan Carles I suposa un retrosses en seguretat vial

El col·lectiu de Compromís de Xàbia ha criticat la decisió del govern local de reobrir l’Av. Joan Carles assegurant que no s’ha tingut en compte tan important com el de la seguretat. Vicent Chorro, regidor del grup valencianista, ja va intervindre durant el ple per preguntar quines havien estat les motivacions per adoptar aquesta mesura. Segons Chorro, la decisió d’un sols sentit en l’avinguda venia avalada per estudis de mobilitat i ara s’ha actuat totalment en contra del que determinaven els tècnics.

Des de Compromís lamenten que reobrir el doble sentit en d’aquesta avinguda vaja en detriment de la seguretat dels vianants i dels propis conductors que veuen reduït el seu espai de circulació. També han recordat que s’ha reduït dràsticament les zones d’aparcament i perilla desaparició de forma definitiva el carril bici que uneix el nuclis urbans.

Chorro considera un error no haver passat aquest tema per ple, i fa una valoració negativa d’aquesta decisió, a més d’entendre que el pas del temps evidenciarà que la postura adoptada per l’equip de govern ha estat un error.

P1100522

Arxivat en: General, Local, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *