Compromís demana la compareixença de la consellera pel trencament de l’emissari submarí

Arran de les noticies aparegudes al mitjans de comunicació sobre el trencament de l’emissari submarí que provoca l’abocament d’aigües fecals a la costa de Xàbia, el col·lectiu del municipi va transmetre aquesta denuncia a les Corts Valencianes a través del seu grup parlamentari.

 Compromís ha sol·licitat la compareixença de la consellera d’infraestructures, Territori i Medi ambient perquè explique “les causes i conseqüències del trencament de l’emissari submarí d’aigües residuals de Xàbia que està abocant aigües fecals molt a prop de la platja de l’Arenal i amb afecció directa sobre les praderes de posidònia i la Reserva Marina del Cap de Sant Antoni”.

 A més, el grup ha demanat saber quines seran les mesures que es duran a terme per resoldre la situació i el temps d’actuació.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *