Eleccions locals 2015

Compromís per Xàbia entra en la carrera electoral i presenta una llista innovadora, que combina la novetat, la renovació i l’experiència, però sobretot amb gent il·lusionada per recuperar la credibilitat i la confiança de l’electorat, i amb ganes de treballar pels ciutadans de Xàbia. Encapçala la llista Vicent Colomer i l’acompanyen Mar Reus, Isabel Arbona, Josep Rovira i Pepa Chorro, entre els cinc primers.
Compromís per Xàbia aposta fort amb gent capacitada i compromesa amb el seu poble que vol ser la veu de totes i tots, amb un equip de gent preparada on imperarà, la decència, el coratge, la humilitat, el consens i la bona gestió, per damunt de les promeses artificials. Som l’alternativa il·lusionant i necessària per a Xàbia.

Arxivat en: Eleccions locals 2015, Local, Moviments Socials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *