No a la privatització del Far del Cap de Sant Antoni

El col·lectiu de Compromís per Xàbia posa en coneixement de la ciutadania que el proper diumenge dia 7 de juny hi ha convocada una marxa i concentració davant del far del cap de Sant Antoni, amb la finalitat d’evitar la privatització que pretenen imposar, per tal que s’edifique un hotel. No podem permetre que un lloc tan emblemàtic deixe de ser de tots per a esdevenir una propietat privada. El lloc d’encontre serà a les nou del matí al “merendero” de la Plana, per a marxar cap al far. El diputat de Compromís Joan Baldoví ha anunciat la seua presència, després d’haver plantejat una pregunta al Parlament sobre aquest tema. Quan s’acabe la manifestació tindrà lloc una roda de premsa amb la participació del cap de llista, Vicent Colomer i del mateix Joan Baldoví. Encoratgem tots els veïns per tal que es sumen a aquest acte que considerem de gran importància per a Xàbia.

Arxivat en: Comarcal, Local, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *