Vicent Colomer Mayans és Diplomat en Treball Social. Treballa com a assessor laboral a una consultoria jurídica i ha compaginat el seu treball professional amb el de regidor d’esports durant la legislatura 2015-2019.Enamorat de la mar i de les muntanyes, el seu temps lliure el dedica a córrer, llegir i caminar.

Actualment ocupa el lloc de regidor en l’oposició i és titular de les comissions de Cultura i Promoció Económica.

 

 


Juan Antonio Cardona Cruanyes és polítoleg per la Universitat de València, músic i membre del CAM Xàbia.Està interessat en el desenvolupament local al qual vol dedicar-se professionalment. Creu en la política com una eina per transformar la societat i solucionar els problemes, per això afirma que des dels ajuntaments s’ha treballar sempre amb i per a les persones.

Actualmente és portaveu del grup municipal de Compromís i membre de les comissions d’Urbanisme i Hisenda.