Compromís és una coalició de sensibilitats polítiques i socials -el valencianisme, l’ecologisme, el feminisme, entre altres-; així, som una suma de persones amb diferents orígens i cultures polítiques que tenim en comú la idea de defensa dels interessos valencians en el context d’una Europa i un Mediterrani més verd, més just i igualitari, en definitiva, més lliure.

A escala local, això significa treballar per posicionar Xàbia com un referent en sostenibilitat, en igualtat i en ocupació de qualitat, de fer una ciutat pensant en els veïns i veïnes.

 

Compromís es una coalición de sensibilidades políticas y sociales -el valencianismo, el ecologismo, el feminismo, entre otras-; así, somos una suma de personas con diferentes orígenes y culturas políticas que tenemos en común la idea de defensa de los intereses valencianos en el contexto de una Europa y un Mediterráneo más verde, más justo e igualitario, en definitiva, más libre.

A escala local, esto significa trabajar por posicionar Xàbia como un referente en sostenibilidad, en igualdad y en empleo de calidad, de hacer una ciudad pensando en los vecinos y vecinas.