Les primàries de Compromís per Xàbia finalitzen amb una alta participació i ratifiquen a Vicent Colomer com a cap de llista

La participació del procés ha estat entorn al 70% en la qual s’ha votat , a més de Colomer, a la resta d’integrants de la llista que Compromís *per Xàbia presentarà als pròxims comicis electorals .

Xàbia, 10 de Març de 2019

Durant els passats dies 6, 7,8 i 9 de Març es van celebrar les primàries de Compromís, en la qual s’elegien els candidats i candidates que concorreran en les llistes del partit per a les pròximes eleccions municipals, autonòmica i europees.

En el cas de les primàries municipals el resultat s’ha saldat amb una alta participació entorn del 70% dels més de 280 inscrits i inscrites cridades a votar en aquest procés obert a tota la ciutadania.

En aquest sentit els i les participants de la votació de Compromís per Xàbia van triar per un 83’82% a Vicent Colomer com a candidat a l’alcaldia. Mentre que dels candidats a formar part de les llistes el més votat va ser l’actual portaveu Juan Cardona, seguit de Llúcia Signes, Arnau Castell, Carme Català, Rosa Puig i Paco Bisquert.

D’alta banda, el portaveu local Juan Cardona ha afirmat que “és un èxit l’alta participació, i més en un procés obert a tota la ciutadania” a més ha destacat que “això ens reforça per a afrontar la campanya amb il·lusió i ganes”.

Finalment ha afegit que “s’esperen noves incorporacions a la llista tant de gent independent com de simpatitzants amb l’objectiu de conformar una llista plural i renovada que incloga a gent de diferents àmbits “.

Els resultats amb percentatges i punts:

Votació Alcaldia: 145 vots 28 en blanc

Vicent Colomer Mayans  83’82%

Votació Llista: 192 vots  1 nul

1.Juan Antonio Cardona Cruanyes 159,413 punts

2.Llúcia Signes Mata 86,528 punts

3.Arnau Castell Alemany 68,556 punts

4.Carme Català Caturla 54,251 punts

5.Rosa Puig Mulet 37,482 punts

6.Francisco Bisquert 27,187 punts

 

Arxivat en: General, Premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *