Pla Local d’Habitatge: posarem en marxa una Agència Local d’Habitatge per a l’impuls de l’habitatge en règim de lloguer social per a jóvens i sectors vulnerables. Construcció de nous habitatges en el Patrimoni Municipal de Sòl i rehabilitació (especialment el Casc Antic).

Pla Estratègic de Cultura: elaborarem un Pla Estratègic de Cultura conjunt per a totes les infraestructures, festivals i oferta cultural pública i privada de Xàbia. Necessitem un pla que contemple l’accés a la cultura de les persones de distintes edats, el foment de la creació i unes indústries culturals que generen ocupació estable i de qualitat.

Modernitzem l’Administració: aplicació d’un pla de xoc basat en la contractació de personal de suport (via programes de la Generalitat com Avalem Joves Plus, borses de treball, etcètera) per als departaments municipals més necessitats: Personal, Contractació, Urbanisme, Hisenda, Serveis (especialment control de contractes municipals), o Cultura, entre d’altres.

Ciutat Verda: impulsarem la mobilitat sostenible introduint noves línies d’autobús de gestió municipal entre els centres urbans i les urbanitzacions. Construcció i adequació de carrils bici per a la circulació de bicicletes i vehicles elèctrics. Avançarem cap a un poble sense residus, negociant el nou contracte de recollida de fems sobre criteris de recollida porta a porta.

Pla d’internacionalització: des de Compromís creiem que la diversitat humana i cultural de Xàbia és la nostra principal riquesa. Aplicarem un pla per convertir aquesta diversitat en un motor de desenvolupament econòmic, promocionant els productes locals en els països d’origen dels nostres veïns i usant els seus coneixements i contactes per promoure sectors productius innovadors així com atraure nous perfils de turista.