A més d’aquests vals de valor de 60€ en compres, la Conselleria d’Educació ha repartit 52 tauletes entre els escolars del municipi per a garantir el seu aprenentatge durant el confinament.

 

Xàbia, 14 d’Abril de 2020

El portaveu local de Compromís, Juan Cardona, ha informat hui mitjançant comunicat que 271 xiquets i xiquetes de Xàbia s’han beneficiat del val menjador que ha repartit la Conselleria d’Educació, dirigida per Vicent Marzà. Aquests vals per valor de 60€ en compres a supermercats Consum, han sigut impulsats per a garantir l’alimentació als escolars i s’allargaran el que dure la suspensió d’activitat escolar.

D’altra banda, Cardona ha informat que segons dades de la Conselleria d’Educació s’han repartit 52 tauletes a escolars que no disposaven de mitjans telemàtics, per a així garantir la igualtat en l’accés als recursos digitals.

Finalment, ha destacat que “valorem l’esforç i la gestió realitzada per la Generalitat aquests dies. Tot es pot millorar, però creiem que amb els recursos disponibles el Botànic s’està demostrant eficient i responsable”.