El seu portaveu Juan Cardona va reflexionar sobre la necessitat d’estar més damunt dels projectes per a evitar les deficiències i problemes que després es generen com és el cas de l’auditori, de les pistes de pàdel o del polígon industrial, entre altres.

Xàbia, 31 d’Agost de 2020

Durant el transcurs del passat ple, Juan Cardona, va transmetre el seu malestar per les diferents situacions que està vivint Xàbia quant a obra pública i gestió urbanística. El portaveu valencianista va avisar de la necessitat de revisar correctament els projectes d’obres per a evitar problemes futurs com el cas de la passarel·la de fusta del pont de Triana, que ja van haver de retirar del passeig de la Caleta una similar, a conseqüència del temporal glòria.

Cardona també va fer esment a les pistes de pàdel, de les quals afirma que “sabent que el projecte de piscina va darrere del Poliesportiu, no s’entén que es col·locaren on estan. Ara hem de pagar, amb els diners de tots, un trasllat que podria haver-se invertit a millorar les actuals instal·lacions”.

El jove portaveu, també va avisar que “no és l’únic cas, ja que el projecte del polígon industrial també naix desfasat o el cas de l’auditori”. Pel que va afirmar “tots sabem que les coses en l’administració van a poc a poc, però ja que van a poc a poc s’haurien de fer bé i sense malgastar un sol euro públic”.

En aquest sentit també va intervenir Vicent Colomer per a preguntar a l’alcalde sobre l’estat del projecte de piscina municipal i si ja s’havia signat el conveni amb la Generalitat, al que Chulvi va anunciar que en breu estaria signat.

TAMBÉ DEMANEN ADHERIR-SE AL PLA D’ACCIÓ D’ENERGIA I CLIMA SOSTENIBLES

La formació valencianista, també va transmetre a l’equip de govern la necessitat d’adherir-se al Pla d’Acció d’Energia i Clima sostenibles que impulsa la Conselleria de Transició Ecològica. Amb aquesta adhesió s’accedirien a subvencions i ajudes per a impulsar la transformació ecològica cap a energies més netes i sostenibles a escala local. Fet que van reivindicar com a fonamental per al futur de Xàbia i que pot posicionar al municipi com a referent en polítiques d’adaptació i mitigació del canvi climàtic.