La vicepresidenta de la Generalitat Mónica Oltra conversarà al costat de Vicent Colomer en una xerrada oberta a la ciutadania.

Xàbia, 9 de maig de 2019

Dilluns que ve 13 de maig a les 19h a la sala polivalent del Portal del Clot tindrà lloc l’acte obert, que comptarà amb la presència de la vicepresidenta de la Generalitat Mónica Oltra i el candidat a l’alcaldia de Compromís per Xàbia, Vicent Colomer.

En ella parlaran sobre la importància de posar les institucions al servei de les persones així com explicar com són aquestes des de dins tenint en compte l’experiència de cadascun, en la Generalitat i a l’Ajuntament de Xàbia respectivament.

En la xerrada, presentada per l’actual portaveu local, Juan Cardona, s’exposaran els principals eixos programàtics de Compromís per Xàbia. A més els veïns i veïnes tindran l’oportunitat de participar i transmetre’ls les seues preocupacions.

 

Mónica Oltra y Vicent Colomer conversaran sobre política municipal y programa local

La vicepresidenta de la Generalitat Mónica Oltra conversará junto a Vicent Colomer en una charla abierta a la ciudadanía.

Xàbia, 9 de Mayo de 2019

El próximo lunes 13 de Mayo a las 19h en la sala polivalente del Portal del Clot tendrá lugar el acto abierto, que contará con la presencia de la vicepresidenta de la Generalitat Mónica Oltra y el candidato a la alcaldía de Compromís per Xàbia, Vicent Colomer.

En ella esperan hablar sobre la importancia de poner las instituciones al servicio de las personas así como explicar cómo son estas desde dentro teniendo en cuenta la experiencia de cadauno, en la  Generalitat y en el Ayuntamiento de Xàbia respectivamente.

En la charla presentada por el actual portavoz local, Juan Cardona, se expondrán los principales ejes programáticos de Compromís per Xàbia. Además los vecinos y vecinas tendrán la oportunidad de  poder participar y transmitir-les  sus preocupaciones. El acto será presentado por el actual portavoz local, Juan Cardona.