Compromís per Xàbia portarà al plenari la declaració d’Emergència climàtica

La formació valencianista presentarà dilluns que ve una moció per a l’adhesió a la declaració d’Emergència Climàtica i als compromisos aconseguits pel Consell valencià.

 

 

 

Xàbia, 27 de Setembre de 2019

Amb motiu de la celebració de la jornada de la Vaga Mundial pel Clima, Compromís per Xàbia ha anunciat que presentarà una declaració d’Emergència Climàtica al ple ordinari, del pròxim dilluns 30 de Setembre.

Segons ha pogut confirmar el seu portaveu, Juan Cardona, “l’estat d’emergència climàtica és un fet, i per això des de totes les institucions i actors socials hem de reconèixer aquesta situació, per a començar a treballar des de ja en solucions”.

Al que ha afegit que “la societat demanda solucions i canvis profunds front a la crisi climàtica. Per això des de l’ajuntament de Xàbia s’ha de treballar en la línia de mitigar les causes d’aquest procés i adaptar el nostre municipi als canvis que ja són imparables”.

A més, l’edil Vicent Colomer ha manifestat que “des de Compromís *per Xàbia ens unim a les mobilitzacions de la jornada de hui i, per això, portarem aquest document al pròxim ple perquè el nostre ajuntament es sume també a aquesta causa”.

Finalment, s’ha explicat que la proposta consisteix en una adhesió a la declaració d’Emergència Climàtica i als compromisos aconseguits pel Consell de la Generalitat Valenciana

 

 

 

 

Arxivat en: General, Local, Moviments Socials, Plenari, Premsa, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *