El ple extraordinari, que va demanar l’oposició en bloc, es celebrarà este dilluns 21 d’octubre a les 20h on es tractarà el tema del restaurant del 2n muntanyar i la reprovació de l’actual regidora d’Urbanisme.

Xàbia, 19 d’octubre de 2019

El passat dilluns 14 d’octubre tots els partits de l’oposició presentaren l’escrit i les signatures necessàries per demanar un plenari extraordinari per tractar la temàtica del restaurant del segon Muntanyar, que tant de rebombori a generat.

Des de files de l’oposició es va manifestar que front al “descontrol i la seqüència continuada d’errades” es feia necessària una explicació de l’Alcalde i la regidora d’Urbanisme, donat que des del mes de  juliol no es convoca cap comissió d’urbanisme.

Per aquest motiu l’alcalde va convocar ahir el plenari que es celebrarà el pròxim dilluns 21 d’Octubre de 2019 amb el següent ordre del dia:

1.- Ratificació de la urgència de la convocatòria de la sessió.

2.-Situació actual de la declaració de lesivitat i la denuncia interposada per el propietari del Sol Urbà Extensiu Montañar II, Av. de Ultramar nº 62.

3.-Reprovació de la regidora d’Urbanisme.