La formació valencianista demana la creació d’un front comú, davant la negativa de foment a mantenir la base de Manises de l’helicòpter de salvament marítim.

 

 

Xàbia, 25 de novembre de 2019

Amb motiu del debat de la moció per al manteniment de la base de Manises, la formació local de Compromís ha demanat a l’alcalde la formació d’un front comú al costat d’altres municipis de la comarca i de tota la Comunitat Valenciana, que es veuran afectats per les retallades en salvament marítim.

Segons ha pogut confirmar el seu portaveu, Juan Cardona, “si volem que la moció no quede en paper mullat hem de treballar tots els ajuntaments, sense sectarismes, des d’una escala comarcal i autonòmica.”

Al que ha afegit que “vista la resposta de foment a les peticions ja formulades per l’Ajuntament de Dénia, afirmant que la base se’n anirà a Balears, només ens queda fer força tots els municipis afectats, així com la Generalitat.”

A més, l’edil Vicent Colomer ha manifestat que “som l’única autonomia que es veu afectada per aquestes retallades, quan pel nivell de turistes que rebem i l’extensió de les nostres costes hauríem de mantenir aquest servei”.

Finalment, també han manifestat a l’Alcalde la necessitat de presentar aquesta moció en les Corts Valencianes. A més d’anunciar que traslladaran aquesta necessitat al seu representant a Madrid perquè en uns pròxims pressupostos es prioritze el manteniment de la base de Manises.